Wird geladen …

GÖRT ATT KÄNNA

SE MER

vi är skapta för att känna

Från det fysiska till det känslomässiga har människokroppen utvecklats med över 100 miljarder nerver, ansvariga för de känslor vi upplever varje sekund, varje dag. Utan denna förmåga att känna förlorar vi de upplevelser som ansluter oss till världen, till dem vi verkligen är. Och våra fötter är inget undantag.

BRETT, TUNT OCH FLEXIBELT

Vivobarefoots skor är tunna, breda och flexibla, gjorda för att få tillbaka känslan genom dina fötter. När du sätter på dig ett par vaknar den sensoriska förbindelsen du föddes med till liv - du känner allt igen.

BRED

Med breda skor kan dina tår (framförallt dina stortår) ge en bred och stabil stödyta.

Avsmalnande, trånga skor ger dig skoformade fötter, reducerar stabiliteten och begränsar tårnas naturliga spretighet samt mellanrum vilket försvagar musklerna och funktionen.

TUNN

De tunna punkteringsbeständiga sulorna gör att 200 000 nervändar i varje fot kan förse hjärnan med den sensoriska feedback du behöver för att röra dig rätt.

Tjocka dämpade sulor minskar sensorisk feedback till din hjärna och låter inte dina fötter känna underlaget. Resulterar i en klumpig, osmidig rörelse.

FLEXIBEL

En flexibel, bred sko formad som en fot gör att dina muskler och leder kan belasta, snedda av och skjuta från med en naturlig spänst i steget.

Vivobarefoot gör skor för utomhus, aktivitet och vardag

Den perfekta skon är perfekt för fötterna

 

UTOMHUS

Vår utomhus-liv-kollektion ger dig allt du behöver för att röra dig barfota utanför de upptrampade spåren. Våra skor låter dina fötter känna den förändrade terrängen under foten, vilket hjälper till med balans och fotplacering, vilket gör det möjligt att med glädje röra sig i terrängen.

AKTIV

Lättviktig rörelsesko för löpning, bansporter och vardaglig utforskning av staden. 
Vårt sortiment av tunna, flexibla träningsskor ger dina fötter plats att fungera som de skapades för.

Vardagsskor

Skor för alla dina resor, från stadspendling till kontoret till dansgolvet.
Alla våra skor är tillverkade av högkvalitativa läder eller slitstarka läderfria material.