Wird geladen …

Sättet vi lever på förstör det som håller oss vid liv  

VÅRA VATTENVÄGAR ÄR DÖENDE

STOPPA SKADLIG ALGBLOMNING

Vivobarefoot har samarbetat med kampanjorganisationen The Oxygen Project för att vidta åtgärder och öka medvetenheten om det växande problemet med skadliga alger, som kväver vår planets vattenvägar. De skapar "döda zoner" som minskar vattenlevande liv, förorenar sötvattentillförsel och allvarligt skadar våra ekosystem. Algblomning hotar samhällen och vattenvägar över hela världen.

VAD KAN VI GÖRA?

För att ha en chans att bygga en regenerativ framtid måste vi vidta åtgärder tillsammans.

Titta på vår film om skadlig algblomning, med bidrag och stöd från forskare, läkare, aktivister och tankeledare, och SKRIV UNDER VÅRT ÖPPNA BREV till UNESCO.

SKRIV UNDER VÅRT ÖPPNA BREV TILL UNESCO

Uppmana regeringar att upphöra med destruktiva jordbruks- och industriprocesser, särskilt användningen av fosfater och nitrater, och sätt in beprövade, regenerativa, naturbaserade lösningar.

SPRID ORDET

Genom att DELA detta med dina vänner och få dem att SKRIVA UNDER BREVET.

Ta reda på mer om vetenskapen bakom skadliga alger och vad som orsakar dem.

ULTRA III BLOOM

Tillverkad av BLOOM®-skum som avlägsnar skadliga alger från vattendrag, vilket vänder effekterna av vattenföroreningarna.

Vårt mål är att bli helt biobaserade och helt cirkulära för återanvändning och/eller komposterbarhet. Vi kan för närvarande bara använda 5 % alger men arbetar nära BLOOM® och andra för att förverkliga detta.

Finns i storlekar för småbarn, barn, junior och vuxna för att hålla hela familjen utomhus och i naturen hela sommaren.

TILLGÄNGLIG KOLLEKTION

 1. Ultra III Bloom Womens
  Ultra III Bloom Womens
  €144,00
  VIVO_CUSTOM_JSON_14_2dfc51573de82af5a7e6ae184befd05dcb86703b-productID#29605_NORMAL cached
 2. Ultra III Bloom Mens
  Ultra III Bloom Mens
  €144,00
  29542_From Block Cached....

Vanliga fråor

VAD ÄR SKADLIG ALGBLOMNING?

Algblomningar kan hända naturligt men mänsklig aktivitet får dem att öka exponentiellt. Dessa alger, som är giftiga för människor, djur och växtliv, kväver vår planets vattenvägar och skapar "döda zoner".

HUR HAR MÄNNISKAN ORSAKAT DETTA?

Den sammansatta effekten av klimatkrisen, plus floden av gödslingsmedel, bekämpningsmedel och andra giftiga kemikalier, inklusive avfall från människor, ut i våra vattendrag.

VAR HÄNDER DETTA?

Världen över. Från Nordamerikas stora sjöar och Lake District i Storbritannien till Titicacasjön i Sydamerika, Etiopiens Lake Tana och till och med planetens äldsta och djupaste vattenmassa, Baikal-sjön i Sibirien. Det händer överallt.