Wird geladen …

Det här är ingen sko

LÅT DINA FÖTTER GÖRA DET DE ÄR TILL FÖR

Här på Vivobarefoot tillverkar vi naturliga skor som är lättare, bredare och som har supertunna, flexibla sulor för maximal känslighet hos de 200 000 nerverna i fötterna och som inte begränsar dina fötterns naturliga rörelse.

Vi tillverkar inte den vanliga typen av vandringskängor med tjocka, stela sulor och smala, trånga tåpartier.
De stoppar dina fötter från att röra sig och känna av underlaget.

VARFÖR JUST VIVOBAREFOOT

Skorna från Vivobarefoot är formade efter foten så att dina fötter kan röra sig som en fot ska. 

De är bredare än vanliga skor så att du kan vicka med tårna och våra supertunna, platta sulor erbjuder skydd utan att begränsa känslan, rörelsen eller stilen. Låter dina 200 000 nerver i fötterna göra sitt jobb. 

Vi kommer hela tiden på nya saker för att göra så lite sko som möjligt: 
till förmån för människornas och planetens hälsa.


VÅRA PRODUKTER

 

Våra skor har fått en bred, tunn och flexibel utformning för att ge dem naturlig styrka och rörelsefrihet. De supertunna sulorna ger dig markkontakt och för att du ska kunna känna jorden under fötterna har vi utformat våra skor så att de ska vara så likt barfota som möjligt.

 

Med breda skor kan dina tår (framförallt dina stortår) ge en bred och stabil stödyta

 

De tunna punkteringsbeständiga sulorna gör att 200 000 nervändar i varje fot kan förse hjärnan med den sensoriska feedback du behöver för att röra dig rätt

 

En flexibel sko formad som en fot gör att dina muskler och leder kan belasta, snedda av och skjuta från med en naturlig spänst i steget.

TESTA VÅR 100-DAGARS PROVPERIOD.

vi tillverkar vardagsskor för utomhusbruk för aktiva barn och vuxna

Välj bland de senaste modellerna

HAR SETS I

Ta inte vårt ord för det

”Mina tår kan spridas och jag känner marken under mina fötter. De är smarta för jobbet och avslappnade nog för jeans. Att byta till barfota skor har gjort mina fötter, fotleder och knän betydligt mycket gladare!”


Kate
Essex, UK

”Helt fantastiska skor. Så mycket frihet för tårna och jag kan ha mer kontroll över mina fötters rörelse. Jag mår så bra av att ha på mig dem.”


Vasil
London, UK

”Ärligt talat utan tvekan mina favoritskor som jag någonsin har ägt. Det är lätt .. bekvämt.. andningsbart.”


Rich
Ontario, Canada

”Jag blev kär i dessa skor direkt. Det här var första gången jag testade minimalistiska skor och övergången var så smidig att jag kände hur mina fötter verkligen uppskattade att bli fria. Min gång blev omedelbart mer stabil och upptäckte till och med nya muskler som arbetar i mina fötter.”


Jorge
Canada