Wird geladen …

Little Sun Addis

MELLAN JORDEN OCH SOLEN


Vårt unika samarbete med Little Sun, en ideell organisation som ger ljus åt landsbygdssamhällen som lever utan elektricitet i Afrika, firar solenergins kraft för att förändra liv. Little Suns grundare - samtida konstnären Olafur Eliasson - är en av Vivos hjältar och vår gemensamma passion för att föra in naturens majestät i stadsmiljöer gör detta samarbete perfekt.

Dessutom har både Vivo Barefoot och Little Sun arbetat i Addis Abeba sedan 2012 för att stödja projekt för en regenerativ värld och driva förändringar i Etiopien.

 

För att hjälpa till att utöka Little Suns verksamhetsområde kommer försäljningen av dessa skor i begränsad upplaga att ge Little Sun-sollampor till samhällen i Östra Afrika. Med solen i ansiktet och jorden under våra fötter ser vi fram emot ett nytt årtionde och radikala stegförändringar.

 

 

Little Sun finns i storlekar för både vuxna och barn

Historien bakom Little Sun

Innovatörer, störare, förändringsskapare ... från fler studietimmar till bättre hälsa. Oavsett om det innebär att man ökar möjligheter eller att man tar bort den skadliga effekten av smutsigt bränsle - Little Sun tror på universell tillgång till ren energi.

Little Sun-lampor

Little Sun-lampor, designade av Olafur Eliasson, är perfekta för camping, festivaler och barn. Och det är ett bra verktyg för att få unga sinnen att fundera över hållbarhet och förnybar energi. De kan köpas direkt från Little Sun.

Vi har arbetat hand i hand med människor i Etiopien nästan i 10 år. När du köper Vivos stöder du Livebarefoot Fund, vår interna tankesmedja som återansluter människor och planet samt främjar partnerskap som Little Sun.