Wird geladen …

NATIONELLA TRETOPPSUTMANINGEN MED TONY RIDDLE 

EN MÄNNISKA. TVÅ FÖTTER. TRE TOPPAR. 

MINIMAL PÅVERKAN, MAXIMALT ANTAL MILES, MINIMAL SKO

Ny teknik har spelat en stor roll i de senaste bedrifterna med uthållighetslöpning, men människokroppen är fortfarande den bästa tekniken vi har - och den 29 augusti visar Tony Riddle, alias @thenaturallifestylist oss precis vad den optimala, naturliga kroppen kan göra.

Han kommer att bana ny väg genom att tackla hela National Three Peaks-utmaningen i våra barfotaskor - det är en kombinerad 37 kilometers stigning och nedstigning på naturliga ytor, samt häpnadsväckande 743 kilometer på väg, som bara drivs av hans fötter och inre resurser. Medan han gör det omöjliga möjligt kommer Tony att öka medvetenheten om mänsklig påverkan på planeten och samla medel för mänskliga rättigheter och välgörenhet genom Survival international. 

 

 

"Vi står inför ett existentiellt hot. Det är dags att gå längre än att bara öka medvetenheten om miljön och bli förändringen ".

 

Tony Riddle

HUR DU KAN VARA MED

FÖRENA DIG MED OSS

Följ med i Tony på topparna, återanslut med naturen och spring med honom på Snowdon, Scarfell Pike eller Ben Nevis och bli en del av världsrekordförsöket.

FÖLJ RESAN

Du kan följa Tonys resa på vår Instagram där vi kommer att dela uppdateringar om hans framsteg.

SURVIVAL INTERNATIONAL

Tonys löpning samlar in pengar för Survival International, den globala rörelsen som kämpar för stamfolks rättigheter.

STÖTTAR DU DET HÄR?

Intresserad av att se hur ett företag kan vara en kraft för gott för vår planet? Kolla sedan in vår podcast Sustain This?