7 July 2022

GUIDE TILL WINTERPROOF

GUIDE TILL WINTERPROOF

VÅR VINTERSÄKRA SKO-TEKNIK OPAKETERAD

De första skorna någonsin utformades för att skydda dig mot skärsår och kyla. Men det var också allt.

När det gäller att du ska kunna känna att du ör barfota när temperaturen går ner mot noll, stod vi inför en unik utmaning.

Våra vintertäta skor är sprängfyllda med smarta termiska innovationer så att du kan känna marken, inte kölden.

VATTENTÄT

För att vara helt vattentät måste en sko vara konstruerad med vattentätt garvat läder, förseglade sömmar och en känga med vattentätt inre membran.

Tracker vandringskänga är helt vattentät.

VATTENBESTÄNDIG

Alla andra medlemmar i vår vintertäta kollektion är "vattenbeständiga" - praktiskt taget vattentäta, men utan den förseglade kängan med inre membran.

Detta gör att de andas mer och är perfekta för att undvika pölar på regniga resor till och från jobbet - men inte idealiska om du planerar att vandra i hällregn.

Prova den NYA Primus Hi Viz, med superreflekterande design för att göra dina fötter lättare.

Vår vädersäkra canvas är belagd med vax och täckt med ett väderbeständigt PU-lager för att hindra vatten från att tränga igenom.

Denna Eco-canvas är tillverkad av 50 % återvunna PET-flaskor. Toppen!

Prova Gobi Hi Top och Gobi WP.

"INTE FÖR VARMT, INTE FÖR KALLT, HELT PERFEKT"

Med hjälp av OUTLAST Space Certified Technology (ursprungligen utvecklad för NASA) designades detta temperaturreglerande material för att motstå temperaturfluktuationerna i svettiga rymddräkter för bedrifter i yttre rymden.

 

Vi har kombinerat dessa smarta grejer med reflekterande folie och isoleringsskum för att lägga till 300 % mer termiskt skydd med bara en extra 4 mm under fötterna.

 

Alla våra vintertäta skor inkluderar vår termiska innersula som standard.

"OM DU INTE FÅR GREPP HALKAR DU"

STAD

Den 3 mm tjocka City-sulan med en superflexibel, halksäker design för maximal känsla under fötterna i din stadsmiljö.

MULTI

Den 5 mm tjocka Multi-sulan använder en bikakedesign med klibbigt gummi för mer grepp på våtare underlag i främst ladsbyg.

FIRM GROUND (FAST MARK) (FG)

Firm Ground (fast mark) (FG) -sulan, som finns på många av våra terrängskor, är perfekt för när du går på leriga eller steniga underlag. Den lågprofilerade 3 mm tjocka chevronformade klackarna ger dig extra grepp när du går utanför den upptrampade stigen.

 

Prova den NYA Primus Trek-mångsidighet och FG-dragkraft.

Våra vintertäta damkängor är fodrade med ett mjukt foder i konstgjord fårpäls, perfekt för att hålla dina fötter varma iskalla morgnar.

Prova Nepal, Nakoma och Gia.

Loading...