Wird geladen …

Det här är ingen sko

LÅT DINA FÖTTER GÖRA DET DE ÄR TILL FÖR

Här på Vivobarefoot tillverkar vi naturliga vandringskängor som är lättare, bredare och som har jättetunna, flexibla sulor för maximal känslighet hos de 200,000 nerverna i fötterna och som inte begränsar dina fötterns naturliga rörelse.

Vi tillverkar inte den vanliga typen av vandringskängor med tjocka, stela sulor och smala, trånga tåpartier.
De stoppar dina fötter från att röra sig och känna av underlaget.

Här på Vivobarefoot tillverkar vi naturliga vandringskängor som är lättare, bredare och som har jättetunna, flexibla sulor för maximal känslighet hos de 200 000 nerverna i fötterna och som inte begränsar dina fötterns naturliga rörelse.

Vi tillverkar inte den vanliga typen av vandringskängor med tjocka, stela sulor och smala, trånga tåpartier.


De stoppar dina fötter från att röra sig och känna av underlaget.

våra produkter

 

Våra skor har fått en bred, tunn och flexibel utformning för att ge dem naturlig styrka och rörelsefrihet. De supertunna sulorna ger dig markkontakt och för att du ska kunna känna jorden under fötterna har vi utformat våra skor så att de ska vara så likt barfota som möjligt.

 

Med breda skor gör att tårna (framförallt dina stortår) ger en stabil bas som stöd. 

 

De tunna punkteringsbeständiga sulorna gör att 200,000 nervändar i varje fot kan förse hjärnan med den sensoriska feedback du behöver för att röra dig rätt. 

En flexibel, bred, fotformad sula gör att dina muskler och senor kan ladda, fjädra och trycka ifrån vilket ger en naturlig spänst i steget.

TESTA VÅR 100-DAGARS PROVPERIOD.

vi tillverkar vardagsskor för utomhusbruk för aktiva barn och vuxna

Välj bland de senaste modellerna

HAR SETS I

Ta inte vårt ord för det

”Mina tår kan spridas och jag känner marken under mina fötter. De är smarta för jobbet och avslappnade nog för jeans. Att byta till barfota skor har gjort mina fötter, fotleder och knän betydligt mycket gladare!”


Kate
Essex, UK

”Helt fantastiska skor. Så mycket frihet för tårna och jag kan ha mer kontroll över mina fötters rörelse. Jag mår så bra av att ha på mig dem.”


Vasil
London, UK

”Ärligt talat utan tvekan mina favoritskor som jag någonsin har ägt. Det är lätt .. bekvämt.. andningsbart.”


Rich
Ontario, Canada

”Jag blev kär i dessa skor direkt. Det här var första gången jag testade minimalistiska skor och övergången var så smidig att jag kände hur mina fötter verkligen uppskattade att bli fria. Min gång blev omedelbart mer stabil och upptäckte till och med nya muskler som arbetar i mina fötter.”


Jorge
Canada